Termeni si Conditii pentru Vanzatori/Cumparatori

VA RUGAM CITITI CU ATENTIE ACEST DOCUMENT INAINTE DE A FI DE ACORD CU TERMENII SI CONDITIILE IMPUSE DE Linker NUMITA IN CONTINUARE COMPANIA. ACCEPTAND ACESTE TERMENE SI CONDITII, ESTI DE ACORD CU TOATE CERINTELE SPECIFICATE MAI JOS. IGNORAND ACESTE TERMENE NU VEI FI RASPUNZATOR DE NICI O REGULA SUPUSA DE COMPANIE.

Paginile si continutul disponibil pe www.linker.ro sunt proprietatea Companiei, si sunt accesate de catre tine "Utilizatorul" sub urmatoarele conditii:

 1. MEMBRII RESTRICTIONATI.
  Persoanele care sunt implicate, lucreaza, sunt agajate in Companie sau orice motor de cautare nu au voie sa se inregistreze in acet site.
 2. INFORMATII DE UTILIZARE.
  Sub nici o forma nu puteti divulga, inregistra sau abuza de orice informatie apartinand de sistemul nostru, inclusive URL-uri, descrieri sau imagini.
 3. DESCRIEREA SERVICIILOR.
  Compania vinde spatiu de publicitate pe internet (numite in continuare "Servicii") asa cum este descries in Site. Compania de altfel afiseaza reclame pe internet pe siteurile vanzatorilor si apartin acesora. Acceptand termenele, vei fi de acord sa devii un vanzator sau comparator pe site-ul Companiei. De altfel vei fi de accord sa folosesti siteul nostru doar pentru a cumpara sau a vinde linkuri, si nu pentru alte utilizari.
 4. MARKETING
  Linker isi rezerva dreptul de a trimite newslettere pe adresa folosita la inregistrare. Poti oricand renunta la optiunea de a primi aceste newslettere.
 5. PLATI
  Toate reclamele sunt achizitionate cu un ciclu de 1 luna, 3 luni , 6 luni respectiv 12 luni. Cumparatorii vor putea achizitiona un link sau mai multe pentru o perioada definitva de vanzator daca aceasta are un pret definit sau poate face o oferta. Toti clientii efectueaza platile prin card de credit sau PayPal si va plati in avans suma totala pentru perioada aleasa. Prin prima luna se intelege numarul de zile ramase pana la sfarsitul lunii, urmand ca celelalte luni sa fie la valoarea stabilita de Vanzator..
 6. PLATA SERVICIILOR
  Vanzatorul va primi banii in perioada 1-3 a fiecare luni calendaristice pentru toate linkurile vandute si incasate luna precedenta. La cerere se pot face plati si in cursul lunii pentru sume mai mari de 10$.
 7. CONTROLUL SERVICIILOR.
  Clientul va observa si respecta toate cerintele de inregistrare impuse de Companie, precum si cerintele tehnice pentru afisarea linkurilor. Compania isi rezerva dreptul de a modifica site-ul sau si serviciile sale in orice moment, inclusiv intreruperea acestora. Compania are dreptul de a suspenda accesul Clientului la Servicii in orice moment, pentru orice motiv..
 8. COPYRIGHT.
  Clientul recunoaste ca Site-ul este protejat de legile dreptului de autor si nu este plagiat..
 9. FOLOSIREA.
  Clientul nu va folosi acest site pentru orice scop care este ilegal, pornografic, care incalca drepturi, obsecene, abuziv sau in orice alt mod ofensiv. Clientul va raspunde pentru orice dauna creata Companiei..
 10. DISPOZITII EXCLUSIVE.
  A. Webmasterului nu ii este permis sa modifice script-ul de publicare a linkurile furnizat de catre companie, in nici un fel fara acordul Companiei.B. In cazul in care Clientul este webmaster, este de acord ca va folosi serviciile companiei exclusiv pentru nevoile sale in raport cu plasarea de linkuri statice HTML concepute pentru a genera trafic web si cresterea popularitatii unui site. C. In cazul in care Clientul este o agentie de publicitate, acest acord nu impune alte restrictii.D. Indiferent daca Clientul este un cumparator sau vanzator, ca intelege ca orice alt utilizator va putea accesa serviciile Companiei chiar daca acel utilizator este concurent cu ceilalti..
 11. DECLINAREA RESPONSABILITATII.
  A. Compania nu are nici o obligatie de a controla continutul siteului Clientului, si Compania nu este responsabila pentru exactitatea oricarui continut afisat prin intermediul site-ului sau. Clientul isi asuma toate riscurile legale de continutul sau publicat. B.Serviciile oferite clientilor sunt FURNIZATE "CA ATARE", FARA GARANTII DE ORICE FEL, EXPLICITE SAU IMPLICITE, INCLUSIV, FARA LIMITE C. Compania nu va fi responsabila pentru datele stocate sau orice alt fel de informatie de pe serverele proprii..
 12. LIMITAREA RASPUNDERII.
  IN NICI UN CAZ COMPANIA NU VA RASPUNDE PENTRU CONTINUTUL SITE-ULUI SAU SERVICIULUI, pentru orice suma platita in plus fata de cea de pe site, sau PENTRU ORICE DAUNE DIRECTE, INDIRECTE sau rezultate de ORICE FEL.
 13. CONFIDENTIALITATE.
  Clientul este de acord sa nu divulge informatii confidentiale fara un acord scris din partea Companiei.
 14. REZILIEREA.
  Oricare dintre parti poate rezilia Serviciile la orice moment, prin notificarea celeilalte parti prin orice mijloace. Orice taxe achitate anterior sunt nerambursabile si irevocabile. La inchiderea contului Clientului, dreptul Clientului de a utiliza Serviciile va inceta imediat si Clientul va elimina toate codurile furnizate de Companie. Daca Clientul incalca termenii si conditiile, Compania poate anula in orice moment contul si Clientul va renunta la plati si orice alte taxe platite..
 15. LITIGII.
  Orice controversa sau pretentie decuragand din sau in legatura cu acest Acord, sau incalcarea acestuia, se solutioneaza prin cale amiabila sau de competenta instantelor judecatoresti din Bucuresti.
 16. DIVERSE.
  Compania isi rezerva dreptul de a modifica oricand prezentul regulament fara a anunta Clientii.