Intrebări Frecvente

De ce siteul meu nu apare in căutări?
După ce propui un site pentru listare acesta urmează să fie aprobat de Administrator. Dacă a fost aprobat urmează să te decizi dacă vei insta codul PHP pentru plasarea automată a linkurilor sau vei plasa manual linkurile în momentul vânzării lor. Nu e nici o problemă dacă nu instalezi codul PHP, el vine în ajutorul tău dar dacă siteul tău nu îţi permite le vrei plasa manual.
Care este costul serviciilor?
Momentan nu este nici un cost, totul este GRATIS. Practic vei încasă la sfârşitul lunii toţi banii din vânzarea de linkuri mai puţin comisionul din Paypal.
Cum funcţionează sistemul?
Este simplu, Webmasteri îşi publică siteurile (opţional pot instala codul PHP sau pluginul WordPress) şi aşteaptă să aplice cumpărătorii. După ce aprobă un link acesta va fi automat public pe siteul lui imediat ce plată este finalizată sau îl va plasa manual dacă a optat pentru a nu instala codul. La începutul (1 - 3 ale lunii) fiecărei luni vânzătorul (webmasterul) primeşte banii pentru linkurile vândute luna precedentă, iar cumpărătorul se bucură de trafic mai mare şi poziţii mai bune în motoarele de căutare.
Ce se întâmplă dacă un Webmaster şterge linkul?
Sistemul nostru verifică zilnic linkurile vândute dacă sunt active şi automat anunţa webmasterul dacă un link nu apare corespunzător. Vom pune la dispoziţie 2 zile webmasterului să facă modificările necesare. Dacă în 2 zile nu primim răspuns vom suspenda contul şi vom returna banii în totalita cumpărătorului.